dimarts, 3 de novembre del 2009

"Klàssics" - Arts Escèniques

"Klàssics" és el recital de poesía que vem anar amb l'assignatura de Literatura Catalana que ens fa la Carme.
Es un recital poétic interpretat com una obra de teatre, i citaven a alguns poetes com a Joan Maragall, i més poetes catalans i famosos.

L'obra va sobre l'Elena i un noi que es troben en el recital poétic en memòria de l'antic poeta i professor de poesia: Ferrater.
Es posen a recordar com feia Ferrater per interpretar els poetes, fins que coses que diuen o coses que fa, l'Elena es dóna compte de que es ell el Ferrater, esta allà, amb ella. Llavors, l'Elena ho entén, esta en els llims amb ell. No s'ha pogut anar per culpa de que no li agradava un poema i mai, mai l'havia llegit, fins que l'Elena s'ho diu: té que enfrentar-se a aquell poema per poder pasar al cel o al infern. No obstant, ell ho havia intentat tot menys això: ho odïa. Però, l'Elena el fa recapacitar -per sort-.

L'escenògrafia del recital i obra era molt minimalista, el que es podia apreciar era un tipus de rambla que pujaba cap a dalt, ón a dalt hi havia un ministrol a sobre, ón estaven les seves poesies. Hi havien quatre cadires posades a davant d'aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada