diumenge, 18 d’octubre del 2009

Com mirem? - Roca Umbert.

El format de la fotografia es (.jpg). Està posada horitzontalment. L'iluminació es perfecta, perque es logra veure-ho tot amb plena exactitud. La cadeneta al costat esta posada a pròposit. Esta bé encuadrada perque era l'efecte que volia tenir.

El format de la fotografia es (.jpg). Aquesta imatge es un forat que hem va cridar l'atenció, té profunditat, bona il.luminació -i es pot veure clarament-. La pintura vermella dels costats, hem va agradar. Donava certesa i realitat. Més les plantetas de dintre del forat.

Aquesta fotografia té un format (.jpg). Té bona il.luminació, es així com volia fer-la. El efecte que volia causar. No té profunditat com es pot veure, esta encuadrada, no obstant a l'esquerra s'hem va anar una mica la punteta, però no rés. Hem va agradar finalment.

El format de la fotografia es (.jpg). Té profunditat d'infinit. Té l'il.luminació que volia trobar en aquesta imatge peculiar. Està molt bé encuadrada perque així, amb aquest efecte es el que volia trobar i ficar.El format de la fotografia es (.jpg). Té una bona il.luminació, a la dreta té com una mica més de llum i una profunditat exacta en els vidres que estan trencats, o sigui els que es veu la profunditat que té d'haver-hi. Segueix-ho mirant i segueix-ho pensant que a la dreta sembla que vagi amb velocitat per arribar-hi. -A cap lloc-.

El format de la fotografia es (.jpg). Té bona il.luminació, molt bona si hem deixeu-ho dir. Té la profunditat que buscava. I m'encanta el desordre en la fotografia, es tot el que cercava realment. L'encuadre també es el que anava buscant, però clar, una mica de costat, això sí.

El format de la fotografia es (.jpg). Té una bona profunditat, propensa al forat. Hem va sorpendre veure vida dins d'un trist forat, ón es soposa que no deuria d'haver trobat res de nou, res d'imaginari, tampoc es raro per dir-ho d'alguna forma, si nò que hem va agradar. Té una bona il.luminació que el que atrapa més es la vida que esta dins d'aquest forat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada