dimecres, 28 d’octubre del 2009

"Sense tú no puc dormir" (El diari desaparegut)

Presentació del que és:

El diari desaparegut, que m'agradaria posar-li de títol "Sense tú no puc dormir". Té com a misteri, no saber ón és aquest diari o llibreta tan misteriosa, amb la qual, la noia de la que parlem no pot dormir, ni pot pensar-hi en una altre cosa que no sigui el seu diari -o llibreta-.

L'historia -es podria dir que- comença amb aquesta noia en el seu llit, un llit gran, ón es podria dormir molt i molt bé,pero ella no pot. No pot. Li falta algúna cosa. Li falla algú en aquest moment. Comença a amoïnar-se sense poder dormir, pensant en que li falta per poder estar més comódament. Hi pensa molt, fins que arriba a una conclusió: Li falta la llibreta!
No sap ón esta, així que comença a buscar-la per tota la habitació sense cap sort. Esgotada per la búsqueda. Queda resignada, però té tanta son que comença a remenar de nou, fins que a sota del seu llit troba el maleït diari que tant li ha costat trobar. Amb tanta felicitat, torna al llit arropada amb el seu diari, tant de plaer té que es pot dormir plácidament sense cap inconvenient i contenta, feliç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada